Ladies Night Movie 2017

Dit jaar was de zeer indrukwekkende film ‘A United Kingdom’ uitgekozen voor onze jaarlijkse Ladies Night Movie in Cinecitta te Tilburg.

Vanaf 18.30uur stonden diverse standhouders klaar om de ladies te verwelkomen. Na de film was er een spannende loterij waarbij erg mooie prijzen werden verloot, zoals een sjaal van Addy van den Krommenacker, een armband van Pigalle Juweliers, een cadeaubon van Sparrenheuvel Instituur voor Huidverzorgen etc. etc.

De opbrengst van deze avond was € 1750,- ! Deze opbrengst gaat in zijn geheel naar Tante Pollewop: een bijzondere tweedehands winkel.

Alle (merk)kleding, schoenen en accessoires worden gedoneerd door gulle mensen die ze niet meer nodig hebben. En nóg leuker is dat de hele opbrengst van de winkel naar onderwijsprojecten in Kenia gaat.

Maar Tante vergeet ook Tilburg niet. Voor gezinnen die het niet zo breed hebben, heeft ze een speciaal kledingbonnenproject. Want, zo zegt tante, het is helemaal niet leuk voor kinderen om te kleine of te koude kleertjes te dragen.
Zie voor meer info: www.tantepollewop.org