VOLG ONS OP FACEBOOK!

Onze website wordt op onregelmatige basis bijgewerkt. TIP: ‘Like’ InnerWheel Tilburg Triborch op Facebook en mis niets meer van onze activiteiten! Geen Facebook? Geen nood:  in de kolom hiernaast worden automatisch onze FB-activiteiten weergegeven. Via ‘scrollen’ kan je de historie bekijken.

Zie ‘PROJECTEN’ voor een overzicht van onze sponsor- en hands on-projecten!

Clubjaar 2018 – 2019 in vogelvlucht

Het vorige clubjaar is in juli afgesloten met de feestelijk bestuurswissel. Tijdens dit samenkomen heeft Astrid haar voorzittersketting overgedragen aan de nieuwe voorzitter,  Janny Zoontjes-Mutsaers.  Astrid is hiermee uitgaand voorzitter geworden en als inkomend voorzitter hebben wij Irma mogen verwelkomen. Heike blijft onze secretaris, evenals Hanneke als kundig penningmeester.

Tijdens het zomerreces vond de inmiddels traditionele Jeu de boules avond bij Innerlady Ine plaats. Altijd een super gezellige avond waar de ladies die op dat moment niet op vakantie zijn lekkere hapjes meenemen en een fanatiek potje petanque spelen.

In SEPTEMBER 2019 werd het nieuwe clubjaar geopend bij Brasserie Klein Speik. Middels ‘speed daten‘ heeft iedereen elkaar weer vlot bij kunnen praten.

Tijdens de OKTOBER vergadering vond onze 2-jaarlijkse Huishoudelijke vergadering plaats. Het bestuur en de Cie’s presenteren hun plannen voor komend clubjaar en alle lopende zaken worden doorgesproken.

Verder hebben wij het herfstontbijt in de Reyshoeve verzorgd en is het Running Dinner georganiseerd. Zie ‘Projecten’ voor meer info en opbrengsten.

Wat een enerverende avond was onze NOVEMBER meeting: Installatie van 3 nieuwe InnerLadies -WELKOM Maud, Lia en Tineke- én onze voorzitster Janny mocht een check van € 1.250,- aan Muziekids overhandigen! Dit was de mooie opbrengst van de wijnproeverij eerder dit jaar. Wát een goed doel en goed verhaal van John Verbunt. Aanrader!
www.muziekids.nl

In DECEMBER hebben wij onze handen uit onze mouwen gestoken: geholpen met het inpakken en wegbrengen van een hele stapel Sinterklaasmandjes aan eenzame ouderen in Tilburg. (zie ‘Projecten’)

Verder vond uiteraard onze gezellige kerstviering plaats. Dit keer in Auberge du Bonheur. Een avond vol cadeautjes, goede wensen en verbondenheid. En wat hebben we gelachen tijdens de sing-along-X-mas-songs. Een avond met een gouden randje!

Bijeenkomst JANUARI:  Een super gezellige start van 2019! Met de make-up tips van Estée Lauder’s MUA (make-up artist) Gigi Bowmer gingen we allemaal sprankelend het nieuwe jaar in. “Because apparences matter”. www.gigibowmer.com

Voor onze FEBRUARI bijeenkomst aten en vergaderden we eerst bij Bistro St. Sjaak en kregen daarna een interessante rondleiding door 013 Poppodium, hét grootste (!) poppodium van Nederland. Uiteraard mochten we ook zelf even in de spotlights staan.

Tijdens onze MAART bijeenkomst kregen we een rondleiding bij Sacha Shoes. In het distrubutiecentrum dozen met schoenen zover als het oog reikt…. daar ging ons InnerLadies-hart wel sneller van kloppen! ?
Maar ook het verhaal op het hoofdkantoor was zeer indrukwekkend! Dank Paul Termeer voor het inspirerende verhaal over dit mooie familiebedrijf.

Daarnaast namen wij deel aan NLDoet. InnerWheel Tilburg Triborch steekt, naast het werven van gelden tbv diverse goede doelen, ook graag de handen uit de mouwen. (zie ‘Projecten’)

Ook APRIL was een drukke maand voor ons InnerLadies: naast onze huishoudelijke vergadering in Brasserie Klein Speik vond de jaarlijkse Ladies Night Movie plaats in Tiliander, Oisterwijk. Wij mochten ter plekke een cheque van € 5.000,- aan Stichting Look Good Feel Better overhandigen! (zie ‘Projecten’)

Onze  MEI bijeenkomst stond in het teken van een bijzonder lekker bedrijfsbezoek. Rob Schollen (Horeca Innovatie Groep) van “Passion for Grilling” liet zien hoe je van elke BBQ een succes maakt. We kregen oa heerlijke bietjes, kalfslende, asperge en aardbeien uit de Josper Charcoal oven!

Voor onze JUNI bijeenkomst gingen wij naar de SpooRzone Tilburg. Wij kregen oa een interessante rondleiding door de nieuwe bibliotheek die gevestigd is in de omgebouwde LocHal. Mooi om te zien hoe zo’n stukje Tilburgse geschiedenis een nieuwe bestemming heeft gekregen.

BESTUURSWISSEL! ? Na een jaar waarin de club een mooie groei heeft laten zien met enthousiaste, betrokken, jonge leden was het tijd voor voorzitter Janny het stokje door te geven aan onze nieuwe voorzitter Irma.

Dit gebeurde tijdens een ontzettende gezellige (en ook erg warme) dag waarbij we met de trein naar Breda zijn gegaan om via een korte stadstour bij dansschool Tiggelman te komen. Daar gingen de heupen los tijdens een workshop Salsa.?.

In de schaduw van het park vond de bestuurswissel ‘onder ons’ plaats waarna wij ons bij de partners voegden om met z’n allen op een mooi, nieuw clubjaar te proosten met als thema ‘Vriendshap weeft banden’!

Janny, dank voor jouw recht-door-zee en oplossingsgericht voorzitterschap. Irma, heel veel plezier en succes als voorzitter.
Hanneke, dank voor 4 jaar penningmeesterschap en Astrid dank voor jouw 3 jaren in het bestuur. Welkom Jenny als nieuwe penningmeester.  Last but not least: Corrie,  jou wensen wij als inkomend voorzitter een gezellig en leervol bestuursjaar toe. PROOST! ??

Bestuurswissel

Op zaterdagavond 1 juli heeft voorzitter Lisette van den Dries-Adelaar tijdens een gezellig ‘walking dinner’ het stokje overgedragen aan Astrid Boers. De dag begon met een heerlijk High Tea in ‘Huize Rustoord’ in Esbeek waarna wij o.l.v. een gids een interessante wandeling op Landgoed ‘De Utrecht’ hebben gedaan. Uiteraard werden scheidend secretaris Patrice en uitgaand voorzitter 2016-2017 Margreet van harte bedankt voor hun inspanningen van de afgelopen jaren en werden Heike Bienert (secretaris) en Janny Zoontjes (inkomend voorzitter) ook van harte welkom geheten in het bestuur 2017-2018.

Ladies Night Movie 2017

Dit jaar was de zeer indrukwekkende film ‘A United Kingdom’ uitgekozen voor onze jaarlijkse Ladies Night Movie in Cinecitta te Tilburg.

Vanaf 18.30uur stonden diverse standhouders klaar om de ladies te verwelkomen. Na de film was er een spannende loterij waarbij erg mooie prijzen werden verloot, zoals een sjaal van Addy van den Krommenacker, een armband van Pigalle Juweliers, een cadeaubon van Sparrenheuvel Instituur voor Huidverzorgen etc. etc.

De opbrengst van deze avond was € 1750,- ! Deze opbrengst gaat in zijn geheel naar Tante Pollewop: een bijzondere

Save the date: Ladies Night Movie

SAVE THE DATE: Ladies Night Movie voor het goede doel!

Op 12 april wordt er weer een Ladies Night Movie georganiseerd door Inner Wheel Tilburg Triborch. De film is nog niet bekend, maar het goede doel wel: Tante Pollewop in Tilburg. Lees HIER het verhaal van Tante. Noteren jullie alvast de datum in je agenda? Meer informatie volgt binnenkort.